Ett litet kliv ut i världen.

Oj, jag är väldigt dålig på att blogga nu förtiden, men de är fullt upp just nu, så ni får ursäkta,de få trogna läsare jag har :)

I helgen har det varit full rulle, jobbade i lördags fram till 14 sen drog jag hem och duschade och sen vidare till Natta i Huddinge, Vi drog till Anna på kvällen på en liten "halva klassen"-återträff, och det var trevligt.

Sen skulle jag, Natta och Sandra ta bussen till Hudinge och busschauffören vi åkte med fixade disco till oss i bussen haha,
"Allt ni gör kan vi göra bättre!" :D

Vaknade sent på söndag morgon, jätteskönt, sov hemma hos Natta och de var nog första gången på länge som jag vaknat utvilad, tror de kan bero på att jag inte sov ensam. JAg sover faktiskt bäst när jag har någon brevid mig har jag kommit fram till.

Vi chillade och käkade frulle på sängen till Madagaskar, MYS! :)
Sen drog vi vidare till Barkaby och köpte nya jeans och fikade, de va MYS de me!
Skjutsade Natta till en kompis och sen drog jag hem och hämtade Johanna.
   Vi orkade inte laga mat så vi åkte till en kina-restaurang i märsta och käkade hur mycket mat som helst, de va farligt gott!


Idag har jag jobbat och slitit, gubben som gått på Berga var här idag igen och försökte imponera, men lyckades inte.

När jag slutat drog jag vidare mot Solvalla för att kolla när Bella körde licenslopp, och det gick bra tyckte jag, men det tyckte inte hon.
Träffade Amanda oxå, vi stog vid startlinjen och snackade massa skit, sen invaderade vi Bergabussen och spelade Backstreeet Boys på högsta volym och dansade tills Peter kom och sa  nåt i stil med"över min döda kropp" och bytte till nå jävla gamla godingar-radiokanal :D haha

Nu är jag typ precis hemkommen därifrån och ska krypa ner i sängen och kolla på "The Holiday", asMYSIG film! :D
Sen att Jude Law e me gör den ju inte precis sämre ;D


Imorgon ska jag åka hem och käka me mamma och pappa som  jag inte träffat sen i torsdags, det ska bli mysigt, har saknat dem!

Simma lungt!

/E

Denhär bjuder jag på!


Long, long time ago!