Japp

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, men jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med denhär bloggen.
Men jag skulle så gärna vilja he ne ny design, men jag är inte så hitec på detta, så om nån snäll själ har lust att hjälpa mig med det så skulle jag bli jätteglad :)

Jaha, hänt sen sist då?


JOBB
Jag jobbar förtfarande på Jälla, fick förlängt vikariat till sista september, fortfarande halvtid, men det tog jag.
Jag jobbar även halvtid på Lilla Lundby.
Den sista september kommer jag att sluta på Jälla och jobba heltid på Lilla Lundby ett tag, jag längtar till det!
Fast jag trivs bra på Jälla, är det inte riktigt min grej att jobba med elever..

KÄRLEK
Ja, jag och Emil hänger fortfarande ihop, och vi har det bättre än någonsin.
Hans föräldrar har fått bygglov på en ny kåk, så 1 april är det beräknat byggstart på hanses föräldrars nya hus och det beräknas vara klart v.40, alltså i höst, men planen är iaf då att jag och Emil ska flytta in i huset på gården. Eller ja, jag ska flytta in där iaf, han bor ju redan där :) Så vi håller på att planerar lite smått på renoveringar och möbelinköp osv.

FRITID
Jag har ju fått hem Galadriel igen, tack och lov! Hon sköter sig exemplariskt och har börjat tappa vikt.
Jag har börjat rida så smått, kominerar korta ridpass men lite längre pass i pessoa-longen på lina.
Hon basar i hagen och verkar trivas utmärkt!
Målet är satt, 1 meter på rikset. I år kommer jag bara att hoppa och ställa ut henne, hon pallar inte gå allt för många klasser. Men bara vi får igång dom där bakbenen och får kontroll på vägarna mellan hindrena kommer vi utan problem att kunna fara runt 1 m på rikset! Sen satsar vi ju såklart på bättre poäng på utställningen än vad hon hade förra året, dvs 39 p, 9a på rastyp och trav.. Det ska säkert gå då hon har en underbar trav.
Jag ska kolla lite på tävlingar, vore kul att komma ut på nåt innan rikset oxå, det är meeting i Avesta helgen innan rikset, och säkert massa andra tävlingar oxå. Vore kanonkul att få lite kött på benen innan rikset..

Ja, det var en liten uppdatering, just nu känner jag bara att klockan är väldigt mkt och jag har massor som jag skulle vilja hinna med innan jag ska gå och lägga mig.

Det viktigaste jag måste hinna göra nu är att gå ut med soporna och diska all disk på diskbänken, saker som går väldigt fort bara man sätter igång. Sen skulle det bara skönt att hinna plocka undan lite oxå. Problemet är ju bara att det tar bara en dag så ligger det lika mkt saker framme igen.. Jaja, bäst att sätta igång.

Hörs då! :)





Jag och Kurrbodas Galadriel